arvomme

Laatu

arvomme MADARA pyrkii kaikessa toiminnassaan korkeimpaan mahdollisimpaan laatuun.

Työntekijämme ovat asiantuntijoita ja ammattilaisia omalla alallaan.

Kosmetiikkatuotteidemme raaka-aineet ovat peräisin sertifioiduilta luomutiloilta ja hyväksytyiltä toimittajilta, luonnonkosmetiikalle asetettujen standardien mukaisesti.Kaikissa tuotannon vaiheissa noudatetaan kansainvälisiä sääntöjä.

 MADARA olettaa tehokkuuden olevan yksi laadun synonyymeista.

MADARA on kasviuutteista tehdyn luonnonkosmetiikan ilmentymä. Solutasolta katsoen kasvit ja ihmiset ovat sukulaisia. Tästä johtuen luonnonkosmetiikkatuotteet ovat erityisen tehokkaita, koska ne puhuvat samaa kieltä ihosi ja jokaisen solusi kanssa.

MADARA laatu heijastuu jokaiseen askeleeseen, jonka se ottaa sinua, kuluttajaa kohti: meille kosmetiikkatuotteidemme tehokkuus on yhtä tärkeää kuin huolellinen pakkaaminen, ulkonäkö, käyttömukavuus ja se tapa, jolla viestimme sinulle missä tahansa MADARA myyntipisteessä kaikkialla maailmassa… Me säilytämme korkeimman mahdollisen laadun kaikilla tasoilla, koska haluamme aina antaa kaikkemme siinä mitä teemme.  MADARAN laatustandardina toimit SINÄ.

Luonto ja turvallisuus

MADARA luonnonkosmetiikka ulottuu vielä kauneutta ja tehokkuuttakin syvemmälle. Meille MADARA tarkoittaa turvallisuutta.

Valitsemalla MADARA kosmetiikkatuotteita tiedät varmuudella käyttäväsi vain vaarattomia ja sertifioituja raaka-aineita. MADARA on kansainvälisten ECOCERT standardien mukaisesti täysin luonnollinen ja ekologinen tuotesarja. 

Voi myös olla varma, että kosmetiikkatuotteitasi ei ole testattu eläimillä. Meidän kosmetiikkatuotteitamme testaavat sertifioidut dermatologistit ja monet vapaaehtoiset kuluttajat, jotka ovat yhtä huolissaan turvallisuudestaan kuin mekin olemme.

Voit myös olla varma, että kaikki MADARA tuotannossa käytetyt aineet ja metodit ovat ympäristöystävällisiä. Me käytämme ekologisia MADARA puhdistusaineita jopa tuotantoyksikköjemme ja toimistomme siivouksessa.

MADARALLA me uskomme, että luonnontuotteet tarjoavat aina myös paljon muuta kuin turvallista ihonhoitoa. Ne tarjoavat meille turvallisempaa tulevaisuutta. Tuottaessamme MADARA luonnonkosmetiikkatuotteita, teemme maailmasta kauniimman, puhtaamman ja turvallisemman paikan elää, ei vain itsellemme vaan myös lapsillemme.

Luonnonläheisyys ja turvallisuus ovat tulevaisuustakuu, jonka MADARA tarjoaa sinulle.

Latvialainen identiteetti

MADARA tuotteet tulevat Latviasta – yhdestä kolmesta Balttian maasta Itämeren rannalla.

60% Latvian pinta-alasta on metsää ja siellä on myös runsaasti alkukantaista voimaa uhkuvia luonnontilaisia niittyjä. Vuosisatojen koskemattomuus, ankara balttialainen ilmasto tuimine talvineen, pitkine syksyineen, myöhäisine keväineenja lyhyine kesineen on muovannut ainutlaatuisen kasvilajiston.

Balttialaiset kasvit ovat oppineet selviytymään ankarissa olosuhteissa ja imemään itseensä täydet siemaukset aurinkoa, aina kun se ilmestyy. Pohjoisen alueen lyhyiden kesien aikana kasvit keskittävät kaiken energiansa lyhyeen kukintokauteen, tiivistämällä itseensä ainutlaatuisen määrän aktiiviaineita. Tästä johtuen MADARA tuotteiden perustan muodostavat balttialaiset kasviuutteet ovat erityisen voimallisia ja tehokkaita. Tästä johtuu myös se, että MADARA voi luoda kosmetiikkatuotteita vailla vertaa.

Latvialaisilla on erikoissuhde luontoon jo syntymästään. Muinainen tietotaito luonnollisten raaka-aineiden käytöstä lääkkeinä, kauneuden- ja kodinhoidossa on periytynyt sukupolvilta sukupolville.  MADARA on kerännyt yhteen kaikkien näiden alojen asiantuntijoita kyetäkseen yhdistämään tämän muinaisen tietotaidon 2000-luvun tietoihin, taitoihin ja teknologiaan. Mitä enemmän ja syvemmin me ymmärrämme luontoa, sitä paremmin osaamme vaalia ja hyödyntää sitä.

Jokainen MADARA – tuote on lyhyt kertomus Latviasta. Ja me olemme niin iloisia huomatessamme että maailma kuuntelee ja ymmärtää MADARAn kertomuksia.

Ihmiset

Työskentelemme jokaisena päivänä ymmärtääksemme sinua paremmin. Ymmärtääksemme mitä tarvitset, mistä haaveilet, mikä auttaa sinua olemaan oma itsesi – ainutlaatuinen persoonallisuus, joka tekee maailmasta paremman ja kauniimman paikan elää, missä tahansa oletkin. Sinä olet MADARAn maailman keskus.

Ei haittaa, vaikka et aina valitsisi MADARAn tuotetta. Se millä on väliä on se, että tiedät MADARAn olevan aina rinnallasi, tarjoten luonnonkosmetiikan lisäksi neuvoja, ymmärtämystä ja yksinkertaisesti läsnäoloa.

On hyvä, että on joku, joka ymmärtää kuinka tärkeitä asioita luonto, turvallisuus, tehokkuus ja kauneus ovat sinulle. MADARA ymmärtää ja on kanssasi.

Hymy, ojennettu käsi, vastaleikatun ruohon tuoksu... MADARA on kuten kieli, jolle emme tarvitse sanoja. Ja se on kaunista.

Takaisin

Tuote on lisätty ostoskoriisi!