miksi MADARA

miksi MADARA

Valitsemalla MADARAN valitset myös turvallisen, sertifioidun ja tehokkaan luonnonkosmetiikkatuotteen, joka huolehtii sekä sinun kauneudestasi että hyvinvoinnistasi.

MADARA kosmetiikkatuotteet ovat turvallisia, luonnollisia ja sertifioituja

MADARA täyttää kansainvälisen ECOCERT standardin asettamat vaatimukset täysin luonnollisesta ja ekologisesta kosmetiikasta. Se on vapaaehtoinen standardi, joka sertifioi kosmetiikkatuotteita varmistamalla tuotteiden luonnollisen alkuperän. ECOCERT kieltää synteettisten tuoksujen, synteettisten säilöntäaineiden, kuten parabeenien, mineraaliöljyjen, propyleeni glycolin ja muiden synteettisten aineiden käytön.

MADARA tuotteet ovat tehokkaita

MADARA kosmetiikkatuotteet sisältävät luomusertifioituja, balttialaisia kasviuutteita, joiden aktiiviaineet ovat ainutlaatuisen intensiivisiä. Balttialaisten kasvien uutteet yhdessä muiden luonnollisten aineosien kanssa ovat apunamme luomassa korkealaatuisia ja tehokkaita luonnonkosmetiikkatuotteita. MADARA kosmetiikkatuotteiden tehokkuus on testattu dermatologisin testein.

MADARA välittää hyvinvoinnistasi

Toisin kuin luonnonkosmetiikkatuotteissa, synteettisessä kosmetiikassa käytetään keinotekoisia aineita, jotka ovat
vieraita keholle ja joilla voi olla epäsuotuisia vaikutuksi kehoomme. Siksi on mahdollista, että synteettisen kosmetiikan päivittäinen käyttö vahingoittaa immuunisysteemiämme. Haitalliset aineosat kertyvät kehoomme vaikuttaen terveyteemme ja jälkeläisiimme. Luonnollisilla aineilla, niillä joita käytetään myös MADARA kosmetiikkatuotteissa, on kyky harmonisoida kehoa ja auttaa tehokkaasti soluja. Koska kehosi on osa luontoa, se tunnistaa MADARA kosmetiikkatuotteiden luonnolliset raaka-aineet ja ottaa itsellensä niiden parhaimmat ja tärkeimmät osat. Siksi MADARA kosmetiikkatuotteet eivät ole ainoastaan tehokkaita, vaan myös hellävaraisia ja auttavat kehoasi voimaan hyvin.

Takaisin

Tuote on lisätty ostoskoriisi!