raaka-aineet

 • Peppermint extract

  Piparminttu-uute

  Katso: Mentha Piperita (Peppermint) Extract

  liittyvät tuotteet

 • Persea Gratissima

  Avokadoöljy

  Avokadoöljy on luontainen emolientti, jolla on kyky imeytyä syvälle ihoon, imeyttäen samalla arvokkaita antioksidantteja, A-vitamiinia ja muita arvokkaita aktiiviaineita. Avokadoöljyllä on kosteuttava, parantava, antibakteerinen ja juonteita ja ryppyjä ennaltaehkäisevä vaikutus ihoon.

  liittyvät tuotteet

 • Plantago Major

  Piharatamo

  Piharatamouutetta saadaan Plantago major -kasvin lehdistä. Se aktivoi vahingoittuneiden ihosolujen uusiutumista. Stimuloimalla kollageenisynteesiä se parantaa ihon elastisuutta ja auttaa kiinteyttämään ihokudosta. Auttaa eliminoimaan kuona-aineita kudoksesta. Tuo iholle kosteuttavan suojakerroksen.

  liittyvät tuotteet

 • Plantain extract

  Piharatamouute

  Katso: Plantago Major (Plantain) Extract

  liittyvät tuotteet

 • Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate

  Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate

  Luonnollinen emulgaattori, jolla on ihoa hoitavia ominaisuuksia. Saadaan maissi- ja palmuöljystä.

  liittyvät tuotteet

 • Potassium Alum

  Potassium alum

  Potassium alum on luonnossa esiintyvä mineraalikristali. Se on ihoa supistva, antiseptinen ja potentiaali antibakteerinen aine. Potassium Alum estää hajubakteerien kasvua iholla, mutta ei estä hikoilua. Tästä syystä sitä käytetään luontaisena deodoranttina. Tätä mineraalia käytetään usein perinteisessä lääketieteessä, esim. Ayurvedassa sitä kutsutaan nimillä phitkari tai saurashtri, ja perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä sitä kutsutaan nimellä ming fan. On tärkeää ymmärtää ero deodoranttien ja antiperspiranttien välillä. Deodorantit (de-odour - poistaa hajua) ovat tuotteita, jotka sisältävät hajubakteerien kasvua ehkäiseviä antibakteerisia aineosia. Deodorantit toimivat ehkäisemällä hajuja, mutta ne eivät ehkäise keholle luonnollista hikoilua. Antiperspirantit (anti-perspire - hikoilua ehkäisevä) ovat tuotteita, jotka tukkivat hikirauhaset ja estävät hikoilun. Tavanomaiset antiperspirantit sisältävät hikirauhasia tukkivia raaka-aineita, kuten Aluminium chlorohydrate ja Aluminium

  liittyvät tuotteet

 • Potassium Cocoate

  Potassium Cocoate

  Potassium cocoate on kookospohjainen saippua, joka tehdään kookosöljyn ja potassium alkalin saponointiprosessin avulla. Potassium alkalista muodostuu luontaista nestesaippuaa, kun taas sodium alkalista valmistuu palasaippuaa.

  liittyvät tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi!