raaka-aineet

 • Silica

  Piioksidi

  Luontainen jauhemainen aine, joka muistuttaan kvartsin molekyylirakennetta. Auttaa stabiloimaan kosmetiikkatuotteen koostumusta.

  liittyvät tuotteet

 • Simmondsia Chinensis

  Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil

  Jojoba on yksi kosmetiikan arvokkaimpia öljyjä sen kosteuttavan, hyvin imeytyvän ja ihoa hoitavien ominaisuuksien takia. Tämä öljymäinen vaha on rakenteeltaan hyvin samanlainen kuin ihmisen ihon luontainen tali. Siksi se imeytyy nopeasti ihoon, kosteuttaen ihoa imeyttäen samalla hyvin muita aktiiviaineita.

  liittyvät tuotteet

 • Sodium Benzoate

  Bentsoe hapon suola

  Benzoic Acid and Sodium Benzoate (salt of benzoic acid) is organic acid used as a preservative in organic cosmetics. Benzoic acid is naturally occurring in cranberries bilberries and gum of Styrax benzoin. It kills microorganisms, prevents or retards their growth and reproduction, protecting cosmetics and personal care products from spoilage.

  liittyvät tuotteet

 • Sodium Chloride

  Ruokasuola

  Sodium Chloride on tavallinen ruokasuola, jota käytetään elintarvikkeena. Auttaa säännöstelemään luonnonsaippuoiden ja pesutuotteiden viskositeettia.

  liittyvät tuotteet

 • Sodium Cocamphoacetate

  Sodium Cocamphoacetate

  Hellävarainen puhdistava tekijä, jota uutetaan kasveista.Ei ärsytä silmiä.

  liittyvät tuotteet

 • Sodium Cocoyl Glutamate

  Sodium Cocoyl Glutamate

  Sodium Cocoyl Glutamate on erittäin mieto, hellävaraisesti vaahtoava tekijä, joka saadaan aminohapoista, glutamiinin hapoista ja kookoksen rasvahapoista. Sitä käytetään miedoissa shampoissa ja puhdistustuotteissa.

  liittyvät tuotteet

 • Sodium Hyaluronate

  Sodium Hyaluronate

  Hyaluronihapon sodium suola, tuotetaan bioteknologian avulla. Kosteustekijä, jolla on erinomainen kyky sitoa kosteutta. Hyaluroonihappoa esiintyy luontaisesti ihossa. Sen suuri molekyylirakenne auttaa epidermistä vastaanottamaan kosteutta ja pysymään kimmoisana. Auttaa imeyttämään muita aktiiviaineita.

  liittyvät tuotteet

Tuote on lisätty ostoskoriisi!