säännöt & ehdot

Tilausohjeet ja toimitusehdot

Toimitamme tilauksia vain Suomeen. Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt.
Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiinne. Tilaus maksetaan ennen toimitusta. Toimitusmaksu on 4,90 e lähetys. Yli 50 euron tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua. Maksutapoina ovat pankki- tai luottokortit. Tilaus toimitetaan teille matkahuollon rahdin kautta teille lähimpään noutopisteeseen ja saatte ilmoituksen noudettavasta paketista matkahuollolta, kun lähetys on noudettavissa. Tuotteet saapuvat teitä lähinnä olevaan Matkahuollon noutopisteeseen yleensä noin 1-3 arkivuorokauden kuluessa tilauksestanne.

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluatte maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, The Natural Goods Company toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. The Natural Goods Company vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voitte tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Suomen Verkkomaksut Oy:lle.
Suomen Verkkomaksut Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.
Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ylistönmäentie 26
40500 Jyväskylä
puh. 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Palautukset

The Natural Goods Companyy noudattaa Kuluttajasuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjeita.

Tuotteilla on 14 vuorokauden kuluttajasuojalain mukainen vaihto- ja palautusoikeus avaamattomille, käyttämättömille ja myyntikelpoisille tuotteille. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä The Natural Goods Company:n aina ennen palautusta.

Tuotteet voit palauttaa asiakaspalautuksena veloituksetta The Natural Goods Company:lle Matkahuollon toimipisteen kautta. Muista laittaa lähetykseesi yhteystietosi, sekä rahanpalautukselle tarvittavat tiedot.

Maksettu summa hyvitettään noin 14 pv kuluessa saatuamme palautuksen.
 

Takaisin

Tuote on lisätty ostoskoriisi!